Despre Noi

DESPRE MOVING

MOVING este o companie cu traditie in sectorul transportului rutier din Europa, un sector din care face parte inca din 2002. Raspunsul prompt la cerințele pietei si eforturile permanente de a adauga valoare serviciilor oferite, au conferit incredere clientilor sai, devenind un furnizor de top in domeniul serviciilor de transport rutier.

Flota MOVING, echipata cu vehicule de ultima generatie, satisface toate necesitatile logistice ale companiilor la nivel national si internațional, oferind servicii speciale de transport tuturor industriilor, acoperind toate cerintele speciale in ceea ce priveste transportul rutier.

Principiile de baza care ne conduc sunt concentrate in jurul clientului caruia i se oferta cele mai bune, mai prompte și mai sigure servicii de transport. Fiecare transport efectuat este realziat dupa un set de principii sabilite si care sunt dezvoltate in mod constant.

SERVICIILE MOVING

Mutarea ofera servicii complete de transport rutier preci marfa generala paletizata, marfa de volum, role de tabla si bobine din otel inoxidabil.

Transport
MARFA PALETIZATA

Cel mai des intalnit serviciu de transport pentru marfuri paletizate care nu necesita un regim special de transport.

Transport
MARFA DE VOLUM

Marfuri voluminoase care necesita conditii speciale pentru protectia impotriva intemperiilor: mobilier, pneuri, echipamente etc.

Transport
ROLE SI BOBINE

Servicii de transport pentru role metalice si bobine din otel inoxidabil cu ajutorul unor remorci speciale echipate cu fosa.

Nu stiti care serviciu vi se potriveste?